Drama

Rabat på Stylepit

Indlæg lavet i samarbejde med Rabble.dk

Untitledr

Stylepit er en af de netbutikker, jeg jævnligt tager et kig på, bl.a. fordi de har nogle fede mærker, og af og til, gode rabatter. Jeg har også købt fra siden før, og de har hurtig levering, og jeg har været tilfreds med mine varer. Det første jeg købte på siden, var faktisk et par sko, som jeg tror var fra deres eget mærke, og de holder endnu, selvom det er flere år siden, efterhånden. Ret imponerende, når man tænker på, hvordan jeg kommer til at behandle mine sko, haha. Nu skal jeg selv til en konfirmation snart, så jeg tænker måske at investere i en lidt dyrere kjole, som den midterste fra Esprit, som ville være perfekt til diverse konfirmationsfester og kommende sommerfester i år. Og med rabatten, som I kan læse mere om længere nede i indlægget, er prisen jo ikke helt tosset! 🙂 Hvis I også skal til konfirmationer eller andre fester til sommer, kunne det være, at I kunne lave et godt kup, med rabatten, og hvem vil ikke gerne spare lidt knaster, hvor man nu kan, hvis man alligevel skal købe lidt nyt til garderoben?

Lige nu, kan I nemlig via Rabble.dk, få 25% rabat på udvalgte varer, og alle tingene i min collage, er fundet blandt det udvalg, som er at finde på Stylepit. Det kan gå hen og blive mange penge at spare, hvis man køber enten flere ting, eller en lidt dyrere mærkevare, som man ellers ikke ville have købt. Koden for at få de 25%, kan findes HER, sammen med mange andre lækre kampagner til siden, såsom fx fri fragt. Udvalget hvor du kan få 25% er rigtig stort, og man kan virkelig finde det hele – tasker, busker, sko, kjoler, badetøj, osv., og jeg kunne selv købe mig fattig, selvom der ikke skal så meget til, lige i øjeblikket, haha. 🙂


Follow my blog with Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Drama