Goodiebox april ‘16

Latest buy

_MG_0829

_MG_0827

I går, var min mor og jeg i centret, og tog en tur i Deichmann, fordi der var et par stiletter jeg gerne ville købe. Det endte så med to par nye stiletter, haha. Det ene par er helt almindelige nude stiletter med ankelrem, som jeg stod og manglede, og dette par, kunne jeg bare ikke stå for, og så var de sat ned til 124kr, og så kom de altså også med hjem. Jeg synes simpelthen, at farven er så flot, og så passer de perfekt til en kjole jeg købte sidste år, men som jeg ikke kunne finde stiletter til.

Skoene fra Deichmann, passer på en eller anden underlig måde bare til min fod, så det er faktisk altid dér, jeg leder først, hvis jeg skal have sko – især stiletter. Det er faktisk lidt sjovt, at der kan være så stor forskel på formen af en stilet, men de stiletter jeg har fra mærket Graceland, er de eneste, jeg kan have på en hel aften.


Follow my blog with Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Goodiebox april ‘16