Urban decay XX Vice LTD Reloaded

Brudestyling hos ghd

brudehår, fletninger, brudefrisure, blomsterkrans

w19-683x1024

w14-683x1024

w16-683x1024-2

eventurbrud, fletninger, ghd, brudehår, brudefrisure, københavn

For et par uger siden, var jeg jo inde hos ghd scandinavia, for at få lavet en brudestyling af deres dygtige hårstylist Pernille og makeupartist Trude.

Trude startede med at lave makeuppen, og her fik jeg en perfekt hud, og hun brugte brune og gyldne nuancer til øjnene, samt en sort eyeliner. Og her gik jeg og troede, at jeg bare havde helt umulige røde kinder, som ikke kunne komme til at se pæne ud, men der kan man jo bare se, haha. Jeg må hellere øve mig lidt! 😀

Da makeuppen var klar, gik Pernille i gang med håret, og her startede hun med at spraye noget heat protect spay i, og fønne med den super lækre aura føntørrer. Så blev mit hår flettet og sat op med hårnale, og der blav sat små hvide blomster fast i fletningerne. For det blev lidt mere casual, var der løse hår, rundt i kanterne, som kan genskabes med oval dressing brush, og for at holde på det hele, sluttede hun af med final fix hairspray.

Jeg synes selv, at resultatet blev helt vildt fint, og så var det sjovt at få lov at stå model for en dag. 🙂


Follow my blog with Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Urban decay XX Vice LTD Reloaded