Beauty

Brudestyling hos ghd scandinavia

w12-683x1024

w04-e1460393203264

w13-683x1024

w11-683x1024

Jeg har været så heldig, at søde Emilie, skrev til mig, for et par uger siden, om jeg havde lyst til at komme forbi hendes beauty studio, og få lavet en brudestyling af ghd’s dygtige hårstylist Pernille. Derudover fik jeg også lagt en flot makeup af Trude, og så skulle der tages billeder med en meget flot, og speciel kjole, som passede perfekt til det eventyrlige look, jeg endte med. 🙂

Jeg har valgt at dele indlægget op i to, da det ellers ville én meget, meget, lang billedeserie, og billederne fra selve shootet, og info om hvad der er blevet brugt til håret, vil blive lagt op, her på bloggen, om et par dage, og ellers kan I se billeder og læse hvilke produkter der er blevet brugt til mit hår, på ghd’s danske blog HER.


Follow my blog with Bloglovin

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar