Beauty

Flormar cosmetics

_MG_0348

For nogle dage siden, modtog jeg min lille pakke fra Nelly, med disse ting i. Jeg havde også bestilt en lipgloss, men den kunne ikke åbnes, så jeg får forhåbentlig en ny om et par dage. Jeg er meget overrasket over, hvor god eyelineren er – den holdt hele dagen, uden at begynde at smitte af. Læbestiften virker også rigtig god og holdbar, og blushen er bare virkelig flot, men kan godt drysse lidt.

Det er i hvert fald et godt budget-mærke, som jeg fremover nok får købt flere produkter fra.


Follow my blog with Bloglovin

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

4 Kommentarer

 • Svar Kirsten Thulesen 15. april 2016 at 16:58

  Den blush er SÅ flot! <3
  http://kirstenthulesen.dk/

  • Rika Edelgren
   Svar Rika Edelgren 15. april 2016 at 17:20

   Ja, farverne er rigtig flotte sammen! 🙂

 • Svar Nikki Lund 15. april 2016 at 17:26

  Virkelig smuk blush! Glæder mig til at se den in action 🙂
  God weekend!
  Kram,

  http://nikkilund.dk

  • Rika Edelgren
   Svar Rika Edelgren 15. april 2016 at 22:37

   Ja, jeg er helt vild med den! Der skal nok komme et look med den 🙂

  Skriv en kommentar