Makeup

Glitter liner

Untitledjj

I dag, vil jeg lige vise jer, hvad der kom ud af lidt leg med glimmer. Glimmeren gik desværre lidt fra hinanden, som I kan se på det første billede, men øvelse gør mester, så jeg må på den igen, og øve mig, til jeg lærer det. 🙂 Jeg kan godt lide at det er lidt anderledes end den klassiske sorte liner, og hvis det er et mørkere look man ønsker, kan man bruge en mørkere eller sort glimmer, for at det stadig får et anderledes udtryk.


De produkter jeg har brugt:

Clearly liquid glitter base, fra Lit cosmetics

Mineral eyeshadow, i farven foiled again, fra Marsk

Snow flake pigment, fra Bellá pierre

Feather lash mascara, fra So Susan


Follow my blog with Bloglovin

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

2 Kommentarer

 • Svar MyLifeAsTulle 26. april 2016 at 13:32

  Ej, det er virkeligt fint. Kan godt lide at looket er simpelt men anderledes.
  Tanja
  http://www.mylifeastulle.bloggersdelight.dk

  • Rika Edelgren
   Svar Rika Edelgren 26. april 2016 at 13:43

   Ja, glimmeret giver lige lidt ekstra til den ellers klassiske eyeliner 🙂

  Skriv en kommentar