Fashion

I would like to wear..

Untitledkon

Links: Kjole HER // Stiletter HER // Ring HER (adlink) // Øreringe HER (adlink) // Clutch HER

Hvor er det dejligt, når skolen bare skinner fra en skyfri himmel, helt fra morgenstunden! Især, når man er konfirmand, eller er gæst, hvor man skal være ude ved kirken, som jeg skal, om et par timer. I den anledning, har jeg lavet en collage, med noget jeg kunne have fundet på at iføre mig til konfirmationsfesten senere, da vi i min familie, altid er meget pænt klædt på, til sådanne begivenheder. Ved kirken, skal jeg være fotograf, så der står den på flade sko, haha.

Kjolen fra Esprit, synes jeg stadig er super fin, og det er lige pt mit drømmekøb, hvad angår pæne sommerkjoler, men den er stadig lige dyr nok, så jeg må nøjes med at drømme! 🙂


Follow my blog with Bloglovin

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

2 Kommentarer

  • Svar Nikki Lund 22. april 2016 at 10:38

    Sikke nogle lækre sager! Er helt vild med den smukke kjole 🙂
    Håber i får en dejlig konfirmation!
    Kram,

    http://nikkilund.dk

  • Skriv en kommentar