Lifestyle

Photoshoot

IMG_67417

IMG_6675

IMG_6747

Foto: Mathilde Boe

Sidste år, var jeg så heldig at vinde et photoshoot hos Mathilde Boe, og dette er de billeder det blev til. Jeg er ikke vant til, at det er andre der skal tage billeder af mig, men jeg endte alligevel med at være mere tryk da hun tog billeder, end da jeg fik taget billeder ved Louis Nielsen’s brillelook 2015, så det er virkelig godt gået af hende! Jeg er ret tilfreds med billederne, men det jeg bedst kan lide, er det første!


Follow my blog with Bloglovin

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

2 Kommentarer

  • Svar Nikki Lund 9. april 2016 at 22:05

    Super gode billeder! Jeg kan ikke sige det for meget; du er simpelthen så smuk! 🙂
    Hav en dejlig aften!
    Kram,

    http://nikkilund.dk

  • Skriv en kommentar