Projekt køkkenhave

Metallic

Metallic, metallisk øjenskygge, rød læbestift

_MG_1044

Jeg tror ikke, at jeg kan sige det nok: Jeg elsker min Urban decay XX vice Ltd reloaded palette! Den har virkelig alt, jeg synes at en god palette skal have – der er et par matte farver, farver med glitter, naturlige farver og mere vilde farver. Dette er lavet med de mere naturlige farver, modsat det sidste, hvor det var de lilla og lyserøde farver fra paletten jeg brugte (her).


Produkter jeg har brugt:

Base:

Flawless finish foundation, i farven porcelain, fra Elf

Studio finish concealer, i farven NW20, fra Mac

Ferskenfarvet blush

Mineralize skinfinish, i farven soft and gentle, fra Mac

Øjne:

XX vice ltd reloaded, fra Urban decay

Feather lash mascara, fra So susan

Brow pencil, i farven mid brown, fra Eylure

Læber:

Lip pencil, i farven burgundy, fra Mac

Lip gloss, i farven 10, fra Hot makeup


Follow my blog with Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Projekt køkkenhave