Beauty wanties

Interior ideas

Indlæg lavet i samarbejde med Rabble.dkSkærmbillede 2016-05-21 kl. 07.52.46

En gang imellem, glæder jeg mig sådan til, at jeg skal flytte hjemmefra, for det gør, at jeg skal til at indrette en hel lejlighed, præcis som jeg har lyst til. Egentlig er jeg ikke så god til indretning, og går heller ikke så meget op i det, men der er et eller andet jeg glæder mig helt vildt til, når det engang sker.

Vi ved alle sammen godt, at det også er en dyr fornøjelse, at skulle indrette en hel lejlighed, og selv et enkelt rum, kan løbe op i mange tusinde kroner, så det er om at spare, hvor man kan, og med Rabble, kan I finde nogle gode tilbud og kampagner.

Bl.a. kan I få op til 50% rabat og fri fragt, på Room 21?s udsalg. På Room 21, er der rigtig mange finde ting, måde af møbler, havemøbler, indretningsdetaljer, køkkenting osv., og med brug af kampagnen, kommer man ned i et helt fornuftigt prisleje, på mange af tingene.

trendyliving, kan man også få mange forskellige ting til boligen, og de har også mange af de  dyre mærker. Lige nu, kan du få op til 50% på udvalgte varer, fra deres sortiment, og der kan man bl.a. finde de flotte vaser fra Kähler, som jeg personligt synes er vildt flotte.

Den sidste side, jeg vil tale om i dag, er Lampegiganten, som har alle slags lamper, til enhver smag. Det kan være virkelig svært, at finde en lampe, som opfylder præcis de ønsker og krav, man nu engang har, og her, kan du finde et kæmpe udvalg, samt spare lidt knaster, for det er altså virkelig dyrt, at være på lampeindkøb. Lige nu, kører Lampegiganten med en kampagne, hvor du kan spare op til 400kr, alt efter, hvilket beløb du køber for, og du kan få fri fragt, ved køb for over 1500kr.


 Follow my blog with Bloglovin

Skriv en kommentar

 • Sikke nogle fine ting, du har fundet! Og jeg ved, at jeg har sagt det før, men jeg er stadig ikke helt kommet mig over, hvor fin din blog bare er blevet! Den er altså VIRKELIG lækker! 🙂
  God weekend!
  Kram,

  http://nikkilund.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusinde tak! Jeg er glad for at høre, at jeg ikke er den eneste som synes, at den er blevet rigtig flot 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Beauty wanties