Makeup

Blushed

_MG_1128

_MG_1136

_MG_1097

Her på det sidste, er jeg virkelig blevet glad for lilla og lyserød i min makeup, men denne gang vil jeg mene, at det er en smule mere hverdagsagtigt end sidst. Ellers har jeg holdt det meget sommerligt, med masser af highlighter og shiny lipgloss.


Produkter jeg har brugt:

Base:

Flawless finish foundation, i farven porcelain, fra Elf

Studio finish concealer, i farven NW20, fra Mac

Mineralize skinfinish, i farven soft and gentle, fra Mac

Øjne:

The blushed nudes, fra Maybelline

Feather lash mascara, fra So Susan

Brow pencil, i farven mid brown, fra Eylure

Læber:

 Long wearing lipgloss, i farven ibiza nights, fra Flormar


Follow my blog with Bloglovin

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar