Makeup

Fandango purple

_MG_0957

_MG_0985

_MG_0982

Så fik jeg endelig prøvet de lidt vildere farver, fra min nye palette, og jeg er helt vild med den! De her lilla farver, er bare super smukke, og kan sagtens tones lidt ned, til hverdagsbrug. Denne gang blev det til et lilla look, og jeg glæder mig til at lege med de andre farver, som rød, grøn og guld. Farverne i paletten er virkelig nemme at arbejde med, så man kan let blende dem sammen, og bruge forskellie farver i samme øjenmakeup.


Produkter jeg har brugt:

Base:

Facefinity foundation, i farven natural 50, fra Max Factor

Studio finish concealer, i farven NW20, fra Mac

Tan booster bronzer, i farven sunf, fra Emite Makeup

Mineralize skinfinish, i farven soft and gentle, fra Mac

Øjne:

XX vice ltd reloaded, fra Urban decay

Snow flake powder, fra bellápierre

Feather lash mascara, fra So susan

Artist colour brow definer, i farven burd, fra Emite Makeup

læber:

Matte me liquid lipstick, i farven fandango purple 431, fra Sleek makep


Follow my blog with Bloglovin

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar