Lifestyle, Personal, Photography

Gråsten slot

gråsten slot, fotograf, arkitektur, blogger

_MG_0904-3

_MG_0916

_MG_0911

gråsten slot, kirke, fotograf, danmark, denmark

_MG_0941

Foto: Rika Edelgren

Min mormor og jeg, tog en kort tur til Jylland i torsdags, og kom hjem i går aftes. Vi boede hos en af hendes veninder i Gråsten, og jeg skulle selvfølgelig hen og være turist, i Gråsten slotshave! 🙂 Personligt, synes jeg, at det er de bedste bygningsbilleder, jeg har taget, og jeg er selv helt vild med farverne, da solen tittede frem, og det allerførste af billederne. Resultatet af efterbehandlingen, er jeg også super tilfreds med, faktisk! Jeg synes selv, at jeg formåede at få en rigtig fin stemning i billederne.

Hvad synes I om dem? 🙂


Follow my blog with Bloglovin

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

2 Kommentarer

 • Svar Nikki Lund 1. maj 2016 at 20:52

  Sikke nogle helt fantastiske billeder! Hvilket kamera bruger du? 🙂
  Hav en skøn aften!
  Kram,

  http://nikkilund.dk

  • Rika Edelgren
   Svar Rika Edelgren 1. maj 2016 at 22:30

   Tusinde tak! Jeg bruger canon EOS 600D, med forskellige objektiver, for at få det ønskede resultat 🙂

  Skriv en kommentar