DIY, Lifestyle

The dress

13241513_10206888003661783_546165699_o

Der har været lidt stille på det sidste, og det er fordi jeg har haft virkelig travlt. Den ene ting, jeg har haft gang i, er denne kjole, som er en idé jeg har haft i omkring 1,5 år, og endelig førte ud i livet, fra mit skitsepapir. Jeg har selv lavet den helt fra bunden, og jeg er meget tilfreds med den, hvis jeg skal være ærlig. Der er selvfølgelig ting, som kan forbedres til næste gang jeg vil bruge mit snitmønster, og tænker faktisk, at lave en bluse, som har samme løse figur og udringet ryg. Uh, jeg har mange idéer i samme stil! 🙂

Det er bare en helt fantastisk følelse at sidde med, når man har knoklet for at få konstrueret et mønster, og det så lykkes


Follow my blog with Bloglovin

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

2 Kommentarer

  • Svar Birgit Carstensen 15. maj 2016 at 14:20

    Den er SUPER FLOT!!!!!!!
    Rigtig god farve til dig og et meget flot snit
    Godt gået

  • Skriv en kommentar