Makeup

Warzone

_MG_1264-2_MG_1233-2

Denne gang, har jeg prøvet noget nyt, og det var, at lege med lipgloss på øjnene, få at få øjenskyggen til at ‘crease’ og se lidt våd ud. For mig, er det ikke det vigtigste altid at få et flot look, så længe jeg har det sjovt med det, og dette har jeg haft lyst til at prøve i et par uger nu. Jeg fik helt sådan et indtryk af et krigs-ingenmandsland, med den mørke og uperfekte øjenskygge, jeg ved ikke om det bare er mig? 🙂


Produktliste:

Base:

Flawless finish foundation, i farven porcelain, fra Elf

Studio finish concealer, i farven NW20, fra Mac

Cool bronzer, fra Elf

Mineralize skinfinish, i farven soft and gentle, fra Mac

Øjne:

Colour rush, i farven 214 jet black, fra Rimmel

Klar lipgloss

Snow flake powder, fra Bellápierre

Læber:

Flawless finish foundation, i farven porcelain, fra Elf

Snow flake powder, fra Bellápierre


Follow my blog with Bloglovin

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar