Lifestyle

Welcome to rikaedelgren.dk

_MG_1152

Nu er min nye blog færdig, og jeg synes at den er blevet  flot! Jeg er flyttet over hos netværket bloggers point, og jeg er indtil videre rigtig glad for det – de hjælper ikke kun deres elitebloggere, men også deres pro-bloggere, med opsætning og layout af bloggen. Og det bedste af det hele er, at min nye blog er reklamefri(!!!), og at jeg har fået hjælp til at få en blog, som er præcis, som jeg kunne tænke mig den.

Jeg synes selv, at der er sket rigtig meget, bl.a. mit nye layout, og så har jeg fået eget domæne, hvilket også er virkelig fedt.

Hvad synes I om den? 🙂


Follow my blog with Bloglovin

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

4 Kommentarer

 • Svar Benya Suwan 17. maj 2016 at 16:16

  Super lækkert! Velkommen til! 😀

 • Svar Nikki Lund 17. maj 2016 at 19:06

  Hvor er det bare fedt! Det er blevet vildt lækkert 🙂
  Dejlig aften <3
  Kram,

  http://nikkilund.dk

  • rikaedelgren
   Svar rikaedelgren 17. maj 2016 at 22:37

   Ja, jeg er også rigtig glad for det! Det er fedt med en reklamefri blog, og at kunne få hjælp til noget af det tekniske, når nu jeg ikke er så god til det selv 😀

  Skriv en kommentar