En ny sommerfavorit

Rabatter til din sommergarderobe

Indlæg lavet i samarbejde med Rabble.dk

Skærmbillede 2016-06-13 kl. 19.14.27

Nu er sommeren kommet over os, og det betyder, at der skal købes nyt sommertøj, det gør det i hvert fald for mig, heh. Det er som om, at hver evig eneste sommer, så er ens sommergarderobe krympet en hel del, og man har ingenting at tage på. Sommeren er også en tid, hvor man altid køber bunkevis af nyt makeup, accessories, som solbriller, fine ringe, hatte og hårpynt, og så er det jo smart, at der er nogle steder, hvor man kan få det billigt – for lad os være ærlige.. Får vi nogensinde brugt alle de hårbånd med blomster og strandhatte som vi får købt, så meget som vi regnede med at vi ville? 😉

Hos Rabble.dk, har jeg fundet tre webshops, som jeg synes har et godt udvalg af alt man behøver i sin sommergarderobe, og den første side er Asos, hvor du kan få alt fra sko, til tøj, smykker og solbriller. Du kan spare gode procenter på deres outlet og opnå fri fragt på alle ordrer over 190kr. Som noget nyt, får vi i Danmark også gratis retur.

Et andet sted du kan få fint sommertøj og accessories er på Nelly. De har lige åbnet deres sommerudsalg, hvor du kan spare op til 60% på mærker som bl.a. Michael Kors, Marc Jacobs og deres egne mærker NLY eve, Icons, osv. samt og få fri fragt. 

Den sidste side er ezzence, hvor du lige nu kan spare 15% af det samlede beløb, med rabatkoder fra Rabble. De har mange lækre skønhedsprodukter både af parfumer, hudpleje, hårprodukter og makeup, fra kendte mærker som Redken, CLEAN og Ole Henriksen, hvis produkter jeg selv bruger to gange dagligt, og når man er oppe i den prisklasse, kan 15% være meget at spare.

Jeg skal helt klart selv have gjort brug af rabatkoden til ezzence, så jeg kan være helt klar til sommeren på skønhedsfronten! 🙂


Follow my blog with Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En ny sommerfavorit