An alien kind of day

Ebay covers

_MG_1718_MG_1729_MG_1730_MG_1728

Disse fine covers fra ebay, landede i min postkasse for omkring en uge siden, og jeg tænkte at jeg lige ville vise jer dem, fordi jeg synes at de er virkelig flotte. De er af TPU, så det er ikke hård plastic, men et blødt materiale de er lavet af, så når man taber sin telefon, går de ikke i stykker.

Jeg køber altid mine covers på ebay, og har gjort det i mange år, fordi de simpelthen er så billige dér, i forhold til i de danske butikker, hvor man nemt kommer over 100kr, for et enkelt cover. Jeg betalte ca. 12kr pr. cover, men jeg kan se at prisen er steget en smule, og de koster nu 20kr., men der er stadig fri fragt. Jeg har købt alle mine covers fra dette link, og jeg tror at jeg skal have bestilt lidt flere til mit lager, inden prisen stiger yderligere, haha. 🙂

Man kan finde rigtig mange slags covers på ebay, men disse er nok nogle af de flotteste jeg nogensinde har fået derfra. Hvis man vil have billige covers, men ikke er til motiver som det mine har, kan man søge på ebay, efter sin mobil og cover. For at finde de her, søgte jeg ?Iphone 5s cover TPU?, og så kommer der altså rigtig meget op.

Bare et lille tip herfra, hvis du kunne tænke dig fine covers, til en god pris.


Follow my blog with Bloglovin

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

An alien kind of day