Simply pink

10 facts om mig

Dette indlæg er lavet i samarbejde med Rabble.dk

_MG_1876-2

Rabble.dk, har spugt os ambassadører om 10 spørgsmål, så I læsere, såvel som Rabble, kan lære os lidt bedre at kende. Jeg synes at sådanne indlæg er enormt sjove at læse, så hvorfor ikke give det et skud? 😉

Hvad er dit drømmerejsemål og hvorfor?

Der er rigtig mange steder jeg godt kunne tænke mig at besøge, så det er svært kun at vælge et enkelt sted! Jeg kunne rigtig godt tænke mig at komme til Grønland, fordi jeg gerne vil opleve det, som det er nu – fyldt med is og sne. 🙂

Hvad er dit favoritmærke og hvorfor?

Jeg vælger at se dette som min favorit blandt makeupbrands, da bloggen her, jo primært handler om det. 🙂 Det må være Mac, fordi deres produkter er virkelig gode, og ikke koster en halv bondegård. Man kan faktisk godt købe en læbestift og en øjenskygge, uden at have brugt 1/3 af månedslønnen, haha. 😛

Hvem var den sidste du skrev en besked til, og hvad skrev du?

Okay, det her bliver I skuffede over, men min sidste besked var til min mor, og der stod ?okay?. Super spændende!

Hvilke webshops er dine yndlings?

Min yndlingsbutik er helt uden tvivl Asos! De har alt, hvad man skulle få brug for i garderoben, og der er gode rabatter at finde hos Rabble. En anden favorit er Ellos, hvor man igen kan få alt godt til bolig og garderobe. Af skønhedsprodukter, er jeg vild med Yves Rocher, og her er der også procenter at spare. Hvilke webshops er I vilde med? 🙂

Hvad ville du ønske at du var bedre til?

At finde vej. Det er jeg virkelig dårlig til, og jeg kan bogstaveligt talt fare vild i min egen bukselomme.

Hvad er din livret?

Øhm, pandekager er altid godt! 😉

Hvis du vandt 1 mio i lotto, hvad ville du så bruge pengene på?

Jeg ville købe min egen hest, som er min største drøm.

Hvilken tv-serie eller film, ville du ønske var dit liv?

Friends.

Hvilken by har du mest lyst til at bo i, resten af dit liv?

Uh, den er svær.. Jeg har det faktisk fint i Glostrup, hvor jeg bor nu. Det er for mig en perfekt afstand fra byen, og og landet. 🙂

Hvilke sange hører du på repeat lige nu?

Ed Sheerans ?I?m a mess?, Patrick Dorgans ?Painkillers? og ?How you remind me? af Nickelback 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Simply pink