Photography

Hornbæk strand

_MG_1464 _MG_1475-2 _MG_1371

Jeg har været en tur på Hornbæk strand, og nøj, der er smukt! Jeg fik et par stemningsbilleder af stedet, og så besluttede min lillebror og jeg os for, at vi skulle forsøge at lave et “instagram-billede”, med muslingeskaller, og det øverste er så resultatet, af vores kreative moment, haha. Det var lidt af en kamp, at få muslingeskallerne til at blive liggende, fordi der hele tiden var en bølge, som skulle nå dem, og rive halvdelen af dem med sig, men det lykkes til sidst. 🙂


Follow my blog with Bloglovin

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

2 Kommentarer

  • Svar Nikki Lund 4. juni 2016 at 12:15

    Wauv! Hold nu op, nogle smukke billeder, du har fået taget! 😮
    God weekend!
    Kram,

    http://nikkilund.dk

  • Skriv en kommentar