Makeup

Simply pink

_MG_2209 _MG_2217

Dette er nok mit go-to look, en varm sommeraften. Grunden til at jeg lavede det her look, er faktisk fordi jeg fandt et billede, da jeg slettede billeder fra min computer, fra da jeg var yngre, og havde lavet et lignende look. Jeg skiftede lipglossen ud med en læbestift, og så blev det lidt fest-venligt, samtidig med at det er let og sommerligt.


Produktliste:

Hud:

CC complete cream, fra youth lab.

Studio finish concealer, i farven NW20, fra Mac

Tan booster bronzer, i farven sunf, fra Emite Makeup

Mineralize skinfinish, i farven soft & gentle, fra Mac

Ferskenfarven blush, fra Ezzence

Øjne:

Feather lash mascara, fra So Susan

Læber:

Pink læbestift fra Elf


Follow my blog with Bloglovin

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar