Makeup

The dark side

_MG_1876-2 _MG_1847

Nu er det ved at være et stykke tid siden, jeg sidst havde lavet noget med mørkere farver, så det kom der dette ud af. Jeg er helt vild med øjenmakeuppen, og selvom den er mørk, synes jeg ikke at den bliver for voldsom, da jeg har skiftet eyelineren ud med en mørk øjenskygge langs vipperne, så det fik et blødere og mere ‘smoky’ udtryk. Hvis man vil have det endnu vildere, kunne man lave en winged liner eller måske lagt lidt klar gloss oven på øjenskyggen – så er man i hvert fald sikker på at skille sig ud! 🙂

Huden er meget naturlig, fordi jeg synes at det ville være rigtig fint, at huden ikke var 100% perfekt til denne makeup, og jeg synes faktisk at det fungerer rigtig fint, at man kan se mine egne fregner, og for lige at understrege det naturlige look lidt, lavede jeg lige et par ekstra på kinderne og i panden.. Meget naturligt, haha. 😛

Billederne er noget mørke i det, da jeg ville vise hvor meget man faktisk kan bygge en highlighter op, og jeg var virkelig ude efter den her glow, som I nok kan fornemme.


Produktliste:

Hud:

CC complete cream, fra youth lab.

Studio finish concealer, i farven NW20, fra Mac

Tan booster bronzer, i farven sunf, fra Emite Makeup

Mineralize skinfinish, i farven soft & gentle, fra Mac

Brun eyeliner til at lave ekstra fregner

Øjne:

Eyebrow kit, fra Elf

XX vice LTD reloaded, fra Urban Decay

Feather lash mascara, fra So Susan

Læber:

Lip pencil, i farven burgundy, fra Mac

Matte lipstick, i farven diva, fra Mac


Follow my blog with Bloglovin

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

3 Kommentarer

 • Svar Stine / Lille My 20. juni 2016 at 16:41

  Wauw hvor er det flot!

  • rikaedelgren
   Svar rikaedelgren 20. juni 2016 at 16:45

   Tak, jeg er også selv ret vild med farverne 😀

 • Svar Recent eye looks | rikaedelgren 4. juli 2016 at 11:20

  […] 1. her / 2. her / 3. her / 4. her / 5. her / 6. her […]

 • Skriv en kommentar