Queen of hearts

Rainy summer days

Untitledesprit

Links: Denimjakke (HER) / Sandaler (HER) / Strik (HER) / Taske (HER)

Jeg læste et sted, at den danske sommer, er den bedste dag på året, og det passer altså meget godt. Det regner da virkelig meget, og hvor jeg bor, er temperaturen nede på 12-15 grader, med en masse blæst og regn. Selvom det er virkelig træls, med al den regn om sommeren, kan vi stadig få det bedste ud af det, og klæde os lidt lækkert på! På dage som i dag, hvor det svinger lidt imellem at være lunt, blæst og regn, synes jeg, at det er rart, at have noget tøj på, som passer lidt til dagens tre ?vejr-faser?. Jeg bruger ofte sandaler, en tynd trøje i en fin, lys sommerfarve, bukser, og så har jeg altid en let jakke med mig, som man lige kan smide over skuldrene, når det begynder at blive lidt køligt eller regne.

Jeg er personligt helt vild med disse sandaler og strikken fra Esprit, og det er tilmed ikke så dyrt. Man får virkelig kvalitet for pengene, og jeg ved ikke hvor mange gange, jeg har savlet over diverse fine ting fra Esprit, haha. 🙂 Tilføj en lun jakke, et par bukser eller en nederdel, og en lækker taske, som denne fra Stella Mccartney, hvor du selvfølgelig har pakket en paraply, og du er klar til at gå ud af døren, i et flot og praktisk sæt. Der er virkelig ikke noget værre, end når man kommer ud af døren i det forkerte tøj, fordi man glemmer at tjekke vejrudsigten, og ender med at få det meget varmt eller begynder at fryse i løbet af dagen. Been there done that, og fra nu af, tjekker jeg altid vejrudsigten, selvom den ikke altid holder stik. 🙂


Follow my blog with Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Queen of hearts