Rainy summer days

Beauty wanties

Skærmbillede 2016-07-09 kl. 08.52.09

Links: 1. (HER) / 2. (HER) / 3. (HER) / 4. (HER) / 5. (HER)

Hvorfor er det, at man altid finder ting man godt kunne tænke sig, når man har besluttet sig for at spare op til noget? I mit tilfælde, vil jeg gemme lidt penge til min sommerferie, men det er lidt svært, når jeg samtidig godt kunne tænke mig alle de her lækre sager fra Nelly. 🙂

Især complexion rescue fra Bare Minerals, kunne jeg godt have brug for! Det er en blanding af foundation, farvet dagcreme og BB/CC-cream, og derfor tænker jeg, at jeg ville blive rigtig glad for den, i løbet af sommeren, hvor man gerne vil have en flot og mere naturlig hud. Med SPF30 tror jeg, at den vil være helt perfekt, så den overvejer jeg lidt at klikke hjem!


Follow my blog with Bloglovin

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rainy summer days