Summertime glow

I just ordered…

Skærmbillede 2016-07-11 kl. 11.54.09

Ih, hvor jeg glæder mig til at få denne skønhed ind ad døren! Jeg har gået og drømt om glow kittet fra Anastasia Beverly Hills i flere måneder nu, og endelig er det på vej. Der er så mange ting fra Anastasia, som jeg godt kunne tænke mig, herunder deres contour kit, som skulle være virkelig godt, men jeg synes at deres priser er ret høje, så denne gang måtte jeg holde mig til glow kittet, som var det jeg helst ville tilføje til min lille makeupsamling. 😀 Den farve jeg bestilte det i, hedder gleam, som skulle være den til lyse piger.

Når det kommer med posten, vil jeg selvfølgelig vise jer de flotte farver som den indeholder, og bruge den til looks, så I kan se hvordan den ser ud i brug! 🙂


Follow my blog with Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Summertime glow