I just ordered...

What to pack for vacation

Skærmbillede 2016-07-13 kl. 17.41.04

Links: Blå kjole (HER) / Rosa kjole (HER) / Shorts (HER) / Bikini (HER)

Det er meget forskelligt, hvad man pakker, fra person til person, men da jeg selv skal til at pakke til min ferie, ville jeg lige skrive lidt om, hvad der i hvert fald skal med i min kuffert.

En af de ting jeg altid har med, er en lang kjole, for hvad nu hvis det utænkelige skete, og man faktisk fik brug for den, hvis man skulle spise fint en dag? Man skal altid være forberedt! ;-P Det er også altid godt med et par lette kjoler til om aftenen, og shorts til om dagen. Selv pakker jeg altid en million forskellige bikinier, for at have lidt at vælge imellem, men i år, har jeg også købt en fin badedragt, som selvfølgelig skal med.

På skønhedsfronten, har jeg en hårolie med, for at fugte håret efter en lang dag i solen, en god vandfast mascara, hvor jeg sværger til High impact waterproof mascara fra Clinique, solcreme og en god læbepomade.


Follow my blog with Bloglovin

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I just ordered...