St. Vitus Cathedral

Postkort fra Prag

imageimageimageimageimage

Selvom vi godt nok kom til Dresden, hvor vi skal overnatte et par dage, inden ferien er slut og vi skal hjemad, ville jeg ikke snyde jer for nogle billeder fra Prag.

Der er lidt fra hele turen, hvor vi bl.a så en drypstensmur, hvor der var udhugget ansigter og dyremotiver, som I måske kan se på det første billede. 🙂 Derudover var vi også inde og se verdensuret, hvor der kørte fine hestevogne rundt, og så et billede af trappen på vores hotel.

Vi boede på hotel Don Giovanni Prague, som var super et super fint hotel, med udsigt over byen fra tagterassen, som vi havde adgang til. Værelserne var store og lækre, og så var det nok de største hotelbadeværelser jeg har set! Hvis jeg finder sådan et værelse på tilbud til den pris igen, kunne jeg godt finde på at tage tilbage dertil! 🙂

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

St. Vitus Cathedral