Beauty

Beauty wanties

Skærmbillede 2016-07-09 kl. 08.52.09

Links: 1. (HER) / 2. (HER) / 3. (HER) / 4. (HER) / 5. (HER)

Hvorfor er det, at man altid finder ting man godt kunne tænke sig, når man har besluttet sig for at spare op til noget? I mit tilfælde, vil jeg gemme lidt penge til min sommerferie, men det er lidt svært, når jeg samtidig godt kunne tænke mig alle de her lækre sager fra Nelly. 🙂

Især complexion rescue fra Bare Minerals, kunne jeg godt have brug for! Det er en blanding af foundation, farvet dagcreme og BB/CC-cream, og derfor tænker jeg, at jeg ville blive rigtig glad for den, i løbet af sommeren, hvor man gerne vil have en flot og mere naturlig hud. Med SPF30 tror jeg, at den vil være helt perfekt, så den overvejer jeg lidt at klikke hjem!


Follow my blog with Bloglovin

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

2 Kommentarer

 • Svar Nikki Lund 9. juli 2016 at 22:12

  Den creme fra Bare Minerals lyder som lidt af et vidunderprodukt – det kunne være, jeg skulle kigge lidt nærmere på den også 🙂
  God aften!
  Kram,

  http://nikkilund.dk

  • rikaedelgren
   Svar rikaedelgren 10. juli 2016 at 10:40

   Den lyder virkelig fantastisk! Det kunne være fedt, hvis den er så god, som jeg forestiller mig at den er 🙂

  Skriv en kommentar