Beauty

Fave lip products

_MG_2437 _MG_2440 _MG_2441 _MG_2442

I dag, vil jegvise jer, mine favoritter til læberne, hvis jeg en dag, har lyst til at have læbestift på. Normalt bruger jeg kun læbepomade, men hvis jeg skal ud, kan jeg godt lide at få lidt farve på. Min go to er altid den naturlige lyserøde farve fra Loreal, som jeg har i farven 379. Den er super fin, og rar at have på. Skal der meget farve på, har jeg denne orange farve fra Bare Minerals, som jeg også er ret vild med, især om sommeren, hvor man har fået farve. 😉 Til den farve, har jeg både lipliner og lipgloss, og man kan vælge at bruge læbestiften og lipglossen individuelt, eller sammen, for at få en intens farve med masser af shine.

Min nyeste favorit er min twist-up matt lips fra Isadora, i farven 51 Bohemian. Normalt kan jeg ikke bruge de matte læbestifter, fordi de tørrer helt ud, men denne forbliver blød hele dagen, selvom den er helt mat, hvilket for mig er rigtig rart! 🙂


Follow my blog with Bloglovin

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar