Beauty

I just ordered…

Skærmbillede 2016-07-11 kl. 11.54.09

Ih, hvor jeg glæder mig til at få denne skønhed ind ad døren! Jeg har gået og drømt om glow kittet fra Anastasia Beverly Hills i flere måneder nu, og endelig er det på vej. Der er så mange ting fra Anastasia, som jeg godt kunne tænke mig, herunder deres contour kit, som skulle være virkelig godt, men jeg synes at deres priser er ret høje, så denne gang måtte jeg holde mig til glow kittet, som var det jeg helst ville tilføje til min lille makeupsamling. 😀 Den farve jeg bestilte det i, hedder gleam, som skulle være den til lyse piger.

Når det kommer med posten, vil jeg selvfølgelig vise jer de flotte farver som den indeholder, og bruge den til looks, så I kan se hvordan den ser ud i brug! 🙂


Follow my blog with Bloglovin

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar