Greens

I just ordered

Untitledmg

Links: T-shirt HER / Skjorte HER

I går aftes, besluttede jeg mig for, at klikke lidt nye ting hjem, fra miss guided, efter at have set skjorten på en anden blog. Det er måske på tide med lidt nye bluser, når man finder små huller i næsten samtlige bluser i skabet, haha. 🙂 Jeg faldt også for den fine t-shirt til sølle 100kr., som også kan købes i andre farver. Jeg synes at den er ret flot og anderledes med de to stropper hen over halsudskæringen, og skjorten synes jeg også var mega fin og anderledes, med en ?indbygget? choker, og loose fit, heh.

Miss guided er en af de sider, jeg har kigget på rigtig mange gange, men kun bestilt fra en enkelt gang, så jeg kender ikke så meget til deres størrelser, og krydser bare fingre for, at jeg kan passe det, og at det er lige så flot, som det er på billederne! 🙂


Follow my blog with Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Greens