Glittery tears

Thoughts about moving out

Untitleduno

Links: Bord HER / Seng HER / Lampe HER

Når man går og leger med tanken om at flytte hjemmefra, på et tidspunkt, følger der også ofte et par timers søgen på google med, for at finde ud af, hvordan man ville kunne indrette en lille etværelses, på den bedste måde, da man sjældent har råd til andet, når man flytter ud. Der er det bare med at udnytte pladsen, ved at indrette rummet lyst, minimalistisk og åbent, så det ikke ender med at syne mindre, end det egentlig er. 🙂 Jeg finder selv rigtig stor inspiration ved billeder som det i collagen, hvor man kan se, hvordan det fungerer at have ?tre rum i ét?, altså køkken, spisestue og stue, i samme rum, og hvordan man, selvom det bare er ét stort rum, kan dele det op, så man på den måde får opdelt hjemmet.

Man kan finde mange fine møbler på nettet, og på unoliving.com, kan man både få ting til stuen, børneværelset, haven, kontoret, osv. Det er rigtig praktisk, at man kan få det hele, ét og samme sted, hvor der er lidt af det hele, hvadenten du er på budget- eller mærkevareindkøb, da man lettere få et overblik over, hvilke ting du egentlig mangler, i stedet for, at man har 5 store pakker på vej, fra forskellige webshops.

Når alle møblerne er på plads, er det vigtigt, at få noget personlighed og hygge ind i lejligheden, og her foretrækker jeg selv, nogle fine billeder på væggen, mine bøger, planter, puder i sofaen som f.eks. disse fra Harlequin og et fint tæppe til gulvet, som dette fra Fabula, som alt sammen er med til at vise lidt om, hvem der bor der. Selvom jeg også går og drømmer lidt om, at skulle have de flotte Lyngby vaser, når jeg engang skal flytte hjemmefra, så bliver det højst sandsynligt ikke en realitet. Egentlig skal jeg nok bare holde mig langt væk fra alt, som er dyrt og kan gå i stykker, da jeg, udover selv at være uheldig og klodset, har en kat, som der også skal tages hensyn til, haha. 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glittery tears