Thoughts about moving out

The perfect liquid eyeliner

Untitledzmz

I dag, vil jeg hurtigt tippe jer, om min absolutte favorit liquid eyeliner. Jeg fik den faktisk i min goodiebox for mange måneder siden, hældte som noget af det første, størstedelen af den ud i mit bluseærme, og fandt den for nyligt i gemmerne. 🙂

Normalt er jeg virkelig dårlig til at bruge en flydende eyeliner, men denne fungerer bare for mig, da tippen er lavet af filt, og ikke som en pensel. Det gør den meget lettere at styre, og man får nemmere og hurtigere lavet en flot, og lige streg. Et plus er, at den er langtidsholdbar, og for at kunne vise jer det, tog jeg disse billeder, efter en hel dag på arbejdet, uden touch-ups. Jeg har her, haft den på, fra kl 8-20, så den holder altså virkelig godt!

Eyelineren er fra Gosh, og hedder long lasting eye liner pen, og min har farven 008 carbon black.


Follow my blog with Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Thoughts about moving out