Blue smokey eyes

Tips til den perfekte base

_MG_3529perfect base, glowy skin, highlighter, dewy skin, makeup tutorial_MG_3564

Det der gør en makeup rigtig god, er en flot base, og selvom det er meget individuelt, hvad man foretrækker, vil jeg her give mit bud, som også er det I kan se, på billederne!  Nederst i indlægget, vil I kunne se, hvilke produkter jeg selv har brugt.

Man skal altid starte med en god dagcreme, for at fugte huden, inden man lægger sin foundation, og derefter kan man bruge en primer, for at basen holder længere. Næste skridt er så, at finde ud af, om man vil bruge en pudderfoundation eller en flydende. Hvis man er ude efter noget med en god dækkeevne, vil jeg klart anbefale en flydende, som også er det jeg oftest selv bruger. Bagefter kan du bruge en concealer, til at dække mørke rande under øjnene, og til at dække små urenheder. Concealeren sætter du med en lys pudder, for at forhindre, at den  samler sig i de fine linjer under øjet.

Så er det her, det bliver sjovt, nemlig contouring og highlight! Igen, kan man bruge både pudderprodukter eller flydende – selv foretrækker jeg dem i pudderform. Contouring er hvor du skygger ansigtet ind med en farve, som er lidt mørkere end din egen hudtone, og det hjælper med at få ansigtet til at synes slankere. Læg den under kindbenene, langs kæben, ved tindingerne og lidt på siderne af næseryggen, hvis man har lyst til det. Highlight får virkelig dine kindben til at poppe, og udover på kindbenene, lægger du lidt på næseryggen, i øjenkrogen, under brynet, på amorbuen, og den smule der er til overs på penslen, plejer at jeg lægge i panden og på hagen.

For mig, skal min base være let og naturlig at se på, derfor kan jeg bedst lide, at bruge lidt af hvert produkt, og bruger ikke pudder i hele ansigtet. Less is more, hvad angår basen, og jeg mener, at basen skal fremhæve dine gode sider, og ikke forvandle din ansigtsform fuldstændigt, selvom det dog også er sjovt, af og til at gå all in med highligteren, haha! 🙂

Jeg håber at indlægget her kan bruges, og sig endelig til, hvis I vil se mere i denne stil – evt guides til looks, osv.


Produktliste:

Base:

Elf mineral face primer

Rimmel London wake me up concealer 040 soft beige

Elf personal blend foundation light (pudderfoundation)

Spear smoothing and brightening powder colorless

Elf cool bronzer

Mac mineralize skinfinish soft and gentle

R de L young Mono rouge 03 pink grapefruit

Øjne:

Clinique high impact waterproof mascara

Eylue brow pencil blonde

Læber:

Gosh lip oil


Follow my blog with Bloglovin

2 kommentarer

 • Gode tips! Selv bruger jeg i hverdagen egentligt bare en concealer, pudder og lidt bronzer – jeg cykler nemlig til og fra arbejde og går utrolig meget rundt, bærer på ting og bliver hurtigt lidt smidigt, så derfor virker det bedst for mig, hvis jeg har så lidt på som muligt. 🙂
  Kram,

  http://nikkilund.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Til hverdag på mit job i en spar købmand, bruger jeg heller ikke andet end lidt concealer, mascara og bronzer, hvis jeg overhovedet har noget på – det er meget rart at have så lidt på som muligt, hvis man har en lang og hård dag sådan et sted! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blue smokey eyes