Photography

Flowers!

_MG_3391-2 _MG_3394 _MG_3421

I går var vejret helt fænomenalt godt, og jeg brugte lidt af dagen, på at tage billeder af blomsterne i vores have. For at det ikke blev et helt typisk blomsterbillede, har jeg trukket meget af farven ud, som giver et helt andet billede. Selvom der ikke er noget særligt over dem, synes jeg at de er ret hyggelige, og jeg kan egentlig godt lide dem.

Aftenen blev brugt på at se håndboldherrerne spille OL finale, som de spillede  godt, og så brugte jeg en halv times tid på disse billeder. 🙂


Follow my blog with Bloglovin

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

2 Kommentarer

 • Svar Nikki Lund 22. august 2016 at 21:16

  Sikke nogle helt fantastisk smukke billeder! Du er bare så skide dygtig til det med billeder! <3
  Kram,

  http://nikkilund.dk

  • rikaedelgren
   Svar rikaedelgren 22. august 2016 at 21:43

   Det er jeg glad for at du synes! 🙂

  Skriv en kommentar