Tips til den perfekte base

Pretty details

_MG_3591

I dag fik jeg købt dette fine sæt lingeri fra Change, som var nedsat med 40%. Det havde simpelthen de fineste efterårsfarver og flotte blondedetaljer, så jeg kunne slet ikke bare lade det hænge dér, og kigge på mig, haha. 🙂

Change er helt klart en af mine favoritter at købe pænt undertøj i, fordi det bare sidder bedre end det fra h&m, som ofte er alt for stort i omkredsen, så selvom det koster lidt mere, er det også det værd!


Follow my blog with Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tips til den perfekte base