Shine bright like a diamond

Amager by night

amager, amager strand, foto tips_MG_3843_MG_3845_MG_3827

Foto: Rika Edelgren

I går aftes var min hev jeg min veninde med til Amager Stand, for at jeg kunne prøve at lege lidt med mit kamera og lang lukkertid. Det er noget jeg enormt gerne vil gøre mig mere i, for jeg synes at det giver nogle super flotte billeder, men efter i aftes, kan jeg så konstatere, at det virkelig kræver øvelse, og at jeg skal have anskaffet mig et nyt stativ, haha! Alligevel ville jeg lige vise jer mit første forsøg på denne slags billeder, for man udvikler sig jo hele tiden, og det vil være sjovt at kunne kigge tilbage på. 🙂


Follow my blog with Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shine bright like a diamond