Faves from my morning routine

On my Asos wish list

Untitledas

1. 200,- HER / 2. 480,- HER / 3. 350,- HER / 4. 350,- HER / 5. 350,- HER / 6. 580,- HER

Det er altid når man ikke har pengene, at man falder over en masse dyre ting, man absolut ikke kan leve uden. Sådan er det i hvert fald for mig, lige i øjeblikket! Jeg har fundet nogle lækre sager på Asos, og som I måske kan se, så er jeg blevet ret vild med den støvede rosa farve, og nr. 1, måtte meget gerne lande i min postkasse på magisk vis, heh. 🙂

Den sølvfarvede kjole, er jeg også helt vild med, og jeg venter bare på, at den kommer på lager igen, i min størrelse, så jeg kan klikke den hjem! Den vil da bare være helt perfekt til de måneder vi træder ind i nu, med nogle bølger i håret og røde læber.


Follow my blog with Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Faves from my morning routine