Beauty, Personal

Fall favorites

_MG_3607 _MG_3612 _MG_3613

I dag tænkte jeg at jeg ville vise mine egne favoritter for tiden. Det er vigtigt for mig, at passe på min hud, og udover mine Ole Henriksen produkter, bruger jeg også nogle forskellige ansigtsmasker, som min egg pore maske fra eBay, som jeg skrev lidt om i går. Udover det, bruger jeg denne leave in hair treatment, som dufter rigtig skønt af kokos. Den beskytter mit hår mod varme og så synes jeg at den gør mit hår en smule lettere at rede ud. For et par uger siden, fik jeg denne fine læbepomade fra EOS, som også er en jeg bruger ofte, og er blevet rigtig glad for! Jeg har virkelig en million læbepomader rundt omkring – to i tasken, tre i bilen, en i klædeskabet, osv. osv., men jeg kan bare ikke leve uden dem, heh. 🙂


Follow my blog with Bloglovin

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar