Soft smokey eyes and nude lips

All matte

efterårsmakeup, vintermakeup, vinrød læbestift, fall makeup, winter makeup, mac diva, aftenmakeup_MG_4247

Normalt er jeg ikke til en helt mat makeup, men det skulle selvfølgelig prøves! Jeg foretrækker dog stadig highlighter og lidt shimmer på øjnene, frem for det matte. Læbestiften er en af mine favoritter, nemlig Diva fra Mac, og den synes jeg bare er helt perfekt, til den periode vi er på vej ind i. Jeg tænker lidt på, at vise jer mine favoritter til læberne i et indlæg, både lipgloss, læbepomader og læbestifter. 🙂


Produktliste:

Base:

Elf flawless finish foundation sand

Mac studio finish concealer NW20

Elf cool bronzer

Essence silky touch blush 30 secret it-girl

Eyes:

Emite makeup eyelid base

Maybelline new york

Bobbi Brown Long-wear gel eyeliner black ink 1

Clinique high impact waterproof mascara

Lips:

Mac lip pencil bordeaux

Mac lipstick diva


Follow my blog with Bloglovin

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Soft smokey eyes and nude lips