Jeg er på YouTube!

Kjoler til årets julefrokoster

esprit, julefrokost, kjoler til jolefrokost, julekjoler, efterårskjoler

1. 599,- HER / 2. 599,- HER / 3. 599,- HER / Støvler 3495,- HER / Ur 2495,- HER

Vi er ved at ramme november måned, og det betyder også at vi skal til at finde ud af, hvad vi skal have på til årets julefrokoster. Selv er jeg mest til kjoler, da jeg elsker at dresse op, og hvis det så bare er en hyggelig familiejulefrokost, kan man hoppe i et par flade sko, og så er man ikke alt for pæn i tøjet.

Disse tre kjoler er alle fra esprit.dk, og meget forskellige stilmæssigt! Strikkjolen er super pæn og afslappet, men kan stadig være fin til en familiejulefrokost eller en helt almindelig efterårsdag her i Danmark. Jeg har også fundet en glimmerkjole, typisk mig, haha, og en virkelig elegant, stram kjole, med en lille v-udskæring. Den er en del mere ?voksen? end de to andre, hvis man kan sige det på den måde, men alligevel faldt jeg lidt for den! Alle tre synes jeg personligt er virkelig flotte, og passer til mange forskellige anledninger, herunder julefrokoster. 🙂

Af accessories har jeg fundet et helt fantastisk ur, som er røget på toppen af ønskelisten, med en masse små facetslebne sten, som gør det lidt mere feminint. Af sko, ville jeg foretrække enten flade sko, eller ankelstøvler med en lille hæl, som der findes et utal af rundt omkring, men disse med frynser fangede min opmærksomhed, fordi de skiller sig ud, og ikke er noget alle har.


Follow my blog with Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er på YouTube!