Beauty

Beauty wanties

Skærmbillede 2016-10-02 kl. 08.29.46

1. 335,- HER / 2. 59,- HER / 3. 130,- HER / 4. 229,- HER / 5. 135,- HER

Vores net har været nede de sidste par dage, så der har været lidt stille her på bloggen, men nu er vores wifi tilbage, og det er tid til en gang beauty wanties. Moondust paletten fra Urban Decay, har været øverst på ønskelisten i lang tid nu, og jeg synes ikke at den er mindre fantastisk, end da jeg så den første gang! Jeg er så vild med farverne. Øjenvipperne er også nogle, jeg tror jeg er nødt til at prøve en dag, og viftebørsten er jeg faktisk nødt til at få klikket hjem, så min mor kan få sin tilbage, som jeg huggede for en måneds tid siden, haha! 🙂


Follow my blog with Bloglovin

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar