Makeup

Diamond sugar skull

sugar skull, diamond sugar skull, halloween makeup, halloween, panduro hobby_MG_4386-3  _MG_4323-2 sugar skull, halloween, halloween makeup, diamond sugar skull, flower crown, skull makeup, panduro hobby

Så kom det næste halloween look endelig op! Alle de krystaller jeg købte, skulle bruges til dette sugar skull, og jeg er selv helt vild med det! I alt, har jeg limet 87 krystaller på ansigtet, med lim, man også bruger til øjenvipper, så det er forhåbentlig også let at få af igen.

Looket var et jeg fandt på youtube, og jeg var simpelthen bare nødt til at prøve det! Hvad synes I om det? 🙂


Produktliste:

Base:

Elf flawless finish foundation porcelain

Eylure brow pencil mid brown

Fætter BR ansigtsmaling palette

Rimmel London colour rush 214 jet black

Eyes:

Fætter BR ansigtsmaling palette

Rimmel London colour rush 214 jet black

Elf 100pc eyeshadow palette

Lips:

Rimmel London wake me up concealer

Alle krystaller er fra panduro hobby


Follow my blog with Bloglovin

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

5 Kommentarer

 • Svar Julie Schnoor 21. oktober 2016 at 10:05

  Super fedt look!! Elsker det 😀

 • Svar Nikki Lund 21. oktober 2016 at 18:57

  Vildt fedt look! Helt klart ét af mine yndlingslook indtil videre! 🙂
  Kram,

  http://nikkilund.dk

  • rikaedelgren
   Svar rikaedelgren 22. oktober 2016 at 10:41

   Det er jeg virkelig glad for at høre, det er nemlig også et af mine!

 • Svar Glam witch halloween makeup! | rikaedelgren 29. oktober 2016 at 11:47

  […] mine andre halloween looks her og […]

 • Skriv en kommentar