Beauty

How to get that glow

_MG_4050 _MG_4058

I går modtog jeg en lille pakke fra ebay, jeg faktisk havde glemt, var på vej! Det er det gode ved ebay – man får en masse små gaver fra sig selv løbende, som man helt havde glemt, at man bestilte en måned før, haha! 🙂

Nå, men i pakken var der så denne viftepensel, som jeg havde bestilt til min highlighter. Den er en del større end forventet, men som I kan se på de to billeder, er den ret fantastisk til at påføre highlighter på kindbenene, selvom den er stor. Highlighteren lægger sig flot på huden, og man får ingen grimme kanter, man den får derimod kanterne blendet rigtig flot ud.

Find den her, og gruppe hvor I kan få inspiration til gode ebay køb her.


Follow my blog with Bloglovin

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar