Ikke kategoriseret

Jeg er på YouTube!

https://youtu.be/-eVkISWmk6Y

Så skete det – jeg kom på youtube! Jeg har gået og leget med tanken i noget nær et år, og her til aften, skulle det så endelig være. Min første video er ikke noget jeg som sådan er stolt af, haha, men det bliver forhåbentlig bedre med mere øvelse og måske et andet objektiv på mit kamera 🙂

I skal ikke tage jer af min manglende ørering, men den lagde jeg simpelthen først mærke til manglede, da mit kamera besluttede at jeg var færdig og løb tør for strøm. 😛

Jeg håber at I vil tage godt imod mig, og subscribe til min kanal!


Follow my blog with Bloglovin

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

2 Kommentarer

  • Svar Linnea 27. oktober 2016 at 21:17

    Så fin video! SÅ fin blog generelt!
    – couturecrash.com

  • Skriv en kommentar