Glam witch halloween makeup!

My everyday faves

_MG_4513

Puh, en travl uge jeg har haft, men nu er der forhåbentlig igen lidt tid til at blogge! I dag vil jeg vise jer et par, eller rettere 4, af mine favoritter fra sminkebordet.

Det første er en hårkur fra Maria Nila, som dufter sindssygt godt og efterlader mit ellers ret tørre hår lækkert og blødt. Jeg bruger hårkur omkring 1 gang om ugen, og synes at det passer helt fint til mit hår 🙂 Så er der selvfølgelig en mascara, selvom concealer nok er det jeg midst kan undvære, men den var altså lige slidt nok, til at komme med på billedet, haha!

Til min hud, bruger jeg ofte min oils of life ansigtsolie fra the body shop, som er helt fantastisk, og så bruger jeg en ansigtscreme bagefter. Lige nu er det denne fra Naobay jeg bruger, og så bruger jeg altid en eye roll on for at fugte huden omkring øjnene. Min yndlingsparfume er rain fra Clean, som jeg har lånt lidt af min mor af og til. 🙂


Follow my blog with Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glam witch halloween makeup!