Recent eye looks

Polaroid billeder

instax, polaroid billeder, polaroid kamera, instax kamera, polaroidinstax, polaroid billeder, polaroid kamera, instax kamera, polaroid_MG_4603

Jeg havde mit fine polaroid kamera fra Instax med på ridetur i dag, og jeg blev så glad for de billeder min mor fik taget, at jeg var nødt til at vise dem frem! De har bare en helt særlig stemning, og det gør intet, at de ikke er helt perfekte, for det giver dem, efter min mening, bare endnu mere charme og giver dem betydning for mig, da de ikke er opstillede, men viser øjeblikket som det var. 🙂

De er hurtigt gået hen og er blevet nogle af mine yndlingsbilleder af mig og den ene af de heste jeg er så heldig, at få lov at ride, og de har allerede fået en plads på en af mine små hylder, indtil jeg finder ud af, hvor jeg måske kan hænge dem op.

Billederne jeg fik taget af dem, er desværre meget grynede, men det er simpelthen fordi jeg ikke har noget lys, jeg kan bruge til mine billeder, andet end lommelygten på min iphone.


Follow my blog with Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Recent eye looks