Polaroid billeder

Goodiebox november ’16

_MG_4610goodiebox, goodiebox danmark, appeal 4, maria nila tørshampoo, lip treat

Så fik jeg månedens goodiebox ind ad døren, og igen er jeg positivt overrasket! Jeg glæder mig rigtig meget, til at prøve tørshampooen fra Maria Nila, og jeg har allerede fået brugt min lip treat fra Nuori og pincetten ret meget. Som en lille bonus, var der et gavekort med, til Freddy wr. up bukser på 150kr, som jeg dog ikke kommer til at få brugt, så hvis en af jer, kan bruge det, så send mig en mail, eller kommenter indlægget, så sender jeg gavekoden. 🙂


Goodiebox november ?16 indeholder:

Appeal 4 glass nail file. Vejl. udsalgspris 79,- (Full size)

Emite Lip & cheek tint. Vejl. udsalgspris 130,- (Full size)

Nuori lip treat. Vejl. udsalgspris 185,- (Full size)

Maria Nila dry shampoo. Vejl. udsalgspris 99,- (Full size)

Nivea silk mousse cream care showergel. Vejl. udsalgspris 39,- for 200 ml.

Kenny Anker brows tweeze the brow. Vejl. udsalgspris 195,- (Full size)


Follow my blog with Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Polaroid billeder