Goodiebox november ’16

De bedste black weekend rabatter

black friday, black weekend, rabatter, change lingerie, nelly.com, the body shop

I fredags gik det vidst ikke manges næser forbi, at dagen blev kaldt black friday, og at der var kæmpe rabatter i butikker og online rundt omkring i landet. Heldigvis er der mange butikker, som holder black weekend, og kører med rabatter helt indtil på mandag, som er cyber monday.

Jeg har samlet tre af mine absolutte favoritbutikker, som har rabatter helt op til 40% til i morgen, så det er da bare om at få shoppet lidt julegaver, så du kan få mere for pengene! 🙂

Den første er change, som sælger virkelig lækkert undertøj, og de har ofte gode tilbud, men 40% er helt vildt! Jeg lægger i forvejen alt for mange penge der, men jeg er nok nødt til, at få købt noget nyt med 40% rabat, haha.

Den næste er the body shop, som også har 40% hele weekenden, på alt i butikken. Det er virkelig meget at spare, for jeg synes normalt, at the body shops produkter kan være lidt pricy, så man kan virkelig få meget for pengene nu!

Den sidste er Nelly, som har 20% på hele deres sortiment, og her skal du bruge koden BLACK20, for at få rabatten.

Jeg håber at det var en hjælp til at finde nogle gode steder at købe julegaver, nytårsoutfit med rabat, eller bare til en lille omgang selvforkælelse. 🙂


Follow my blog with Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Goodiebox november ’16