Ikke kategoriseret

Another homemade dress!

gallakjole, rosa gallakjole, lang kjole, prom dress_MG_4520

Nu må det efterhånden være på tide, at jeg viser jer, hvad jeg har arbejdet på, det sidste lille stykke tid! Jeg holder meget af, at sy, og denne gang, er det denne fine rosa kjole, som røg igennem maskinen. Det er mig selv som har både designet, tegnet og lavet den – med andre ord, har jeg lavet den selv helt fra bunden efter mine egne mål, og så kan janteloven rende mig, for jeg er sgu stolt, haha! 🙂

Det eneste jeg mangler nu, er at beslutte mig for, om den skal lukkes med knapper eller lynlås, og så skal det ‘bare’ syes i. Jeg glæder mig helt vildt til, at den er færdig, og jeg håber sådan at den bliver som jeg forestiller mig det. 😀

I kan se, nogle af de andre kjoler jeg har syet her, her og her.


Follow my blog with Bloglovin

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

4 Kommentarer

 • Svar Angie Davidsen 11. november 2016 at 14:24

  Jeg synes det vildt flot 🙂
  Det er første indlæg jeg ser fra dig, men vil da helt klart følge dig 🙂

  Knus
  Angie 🙂

  • rikaedelgren
   Svar rikaedelgren 14. november 2016 at 11:04

   Det er jeg glad for at høre! Jeg håber at du kan lide min blog så 🙂

 • Svar Julie 11. november 2016 at 19:23

  Den er virkelig fin!!

 • Skriv en kommentar